Tilaa maksuton kartoitus
Pyydä tarjous

Salaojien tarkastus varmistaa, että salaojat ovat toimintakuntoisia

Salaojien tarkistus on syytä suorittaa säännöllisesti, että niiden toimintakunnosta saadaan varmuus. Tarkistuskaivoista salaojien toiminnasta saa lisätietoa helposti, mutta ne voivat olla joskus asentamatta, jolloin salaojien tarkastaminen vaatii enemmän osaamista ja tietotaitoa. Salaojat voivat myös puuttua kokonaan tai ne on asennettu puutteellisesti.

Milloin salaojien tarkastukselle on tarvetta?

Salaojien tarkastus kannattaa teettää säännöllisesti vuosittain. Tarkistuskaivosta salaojien toimintakunnon voi todeta nopeasti: mikäli kaivo on aivan täynnä tai epäilet salaojituksen toimivuutta, on syytä kutsua paikalle asiantuntija-apua selvittämään, missä ongelma piilee. Salaojat voi olla myös asennettu ilman tarkistuskaivoa, jolloin salaojat tarkistetaan kuvaamalla ne kameran avulla. Salaojien tarkastus onkin syytä tilata alan ammattilaisella aina, kun olet epävarma niiden toimintakunnosta.

Salaojien huolellinen tarkastus osoittaa mahdolliset korjaustoimenpiteet

Alustava salaojien tarkastus on ilmaiseen kartoitukseemme sisältyvä toimenpide. Tarkistamme salaojat ja niiden toimintakunnon huolellisesti. Alan asiantuntijoina tiedämme jo tyypillisimmät ongelmia aiheuttavat tekijät, jolloin tarkastuksesta päästään myös konkreettisiin korjaustoimenpiteisiin nopeasti.

Mikäli tarkistuksessa havaitaan puutteita tai korjauskohteita, teemme mielellämme ratkaisuehdotuksen ja kustannusarvion mahdollisista toimenpiteistä tai remontista. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

 

Tilaa maksuton kartoitus

 

 

Pyydä tarjous

 

VALIKKO