Salaojien tarkastus

Salaojien tarkistus on syytä suorittaa säännöllisesti, että niiden toimintakunnosta saadaan varmuus. Tarkistuskaivoista salaojien toiminnasta saa lisätietoa helposti, mutta ne voivat olla joskus asentamatta, jolloin salaojien tarkastaminen vaatii enemmän osaamista ja tietotaitoa. Salaojat voivat myös puuttua kokonaan tai ne on asennettu puutteellisesti.
Salaojien tarkastus kannattaa teettää säännöllisesti vuosittain. Tarkistuskaivosta salaojien toimintakunnon voi todeta nopeasti: mikäli kaivo on aivan täynnä tai epäilet salaojituksen toimivuutta, on syytä kutsua paikalle asiantuntija-apua selvittämään, missä ongelma piilee. Salaojat voi olla myös asennettu ilman tarkistuskaivoa, jolloin salaojat tarkistetaan kuvaamalla ne kameran avulla. Salaojien tarkastus onkin syytä tilata alan ammattilaisella aina, kun olet epävarma niiden toimintakunnosta.
Alustava salaojien tarkastus on ilmaiseen kartoitukseemme sisältyvä toimenpide. Tarkistamme salaojat ja tutkimme niiden toimintakunnon huolellisesti. Alan asiantuntijoina tiedämme jo tyypillisimmät ongelmia aiheuttavat tekijät, jolloin tarkastuksesta päästään myös konkreettisiin korjaustoimenpiteisiin nopeasti. Salaojien toiminnan tarkistuskannattaa muutenkin teettää säännöllisesti, jotta mahdolliset ongelmat eivät pääse kasaantumaan.
Voit kutsua meidät maksuttomalle arviokäynnille luoksesi. Mikäli salaojien toiminnan tarkistuksessa havaitaan puutteita tai korjauskohteita, teemme mielellämme ratkaisuehdotuksen ja kustannusarvion mahdollisista toimenpiteistä tai remontista. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!
Vieritä ylös