Hulevesien hallinta

Hulevesiksi kutsutaan kaikkia rakennetuilta alueilta pois johdettavia sade- ja sulamisvesiä. Omakotitalojen kohdalla kyse voi olla katolta valuneesta vedestä tai lumien sulamisen jälkeen pihaan jääneistä vesimassoista. Katolta tulevat sadevedet tulisi aina johtaa pois rakennuksen välittömästä läheisyydestä esimerkiksi läheiseen ojaan tai kunnalliseen hulevesijärjestelmään.

Etenkin vanhemmissa omakotitaloissa sade- eli hulevesien hallinnassa ja johtamisessa on usein puutteita. Katolta tulevat sadevedet tulisi aina johtaa pois rakennuksen välittömästä läheisyydestä esimerkiksi lähistöllä sijaitsevaan ojaan tai kunnalliseen hulevesijärjestelmään.

…on aina luvanvaraista toimintaa ja yrityksemme huolehtii lupaprosessin asiakkaan puolesta. Hulevesijärjestelmät ja hulevesien hallintaan liittyvät asiat kannattaakin jättää osaavan asiantuntijan huoleksi. Pisaronilla on kokemusta asianmukaisesta hulevesien hallinnasta ja hulevesien johtamisesta, joten meidän osaamiseemme voit turvautua luottavaisin mielin.

Mikäli olet epävarma siitä, onko kiinteistösi hulevesien hallinta, hulevesien johtaminen tai nykyinen hulevesijärjestelmä riittävällä tasolla, voit pyytää asiantuntijan paikalle tarkistamaan asian maksuttoman kartoituskäynnin merkeissä.
…teemme mielellämme ratkaisuehdotuksen ja kustannusarvion mahdollisista toimenpiteistä tai remontista. Tämä ei kuitenkaan vielä sido sinua mihinkään, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!
Vieritä ylös