Tilaa maksuton kartoitus
Pyydä tarjous

Pisaronin tarina

Salaojien tarkistus on syytä suorittaa säännöllisesti, että niiden toimintakunnosta saadaan varmuus. Tarkistuskaivoista salaojien toiminnasta saa lisätietoa helposti, mutta ne voivat olla joskus asentamatta, jolloin salaojien tarkastaminen vaatii enemmän osaamista ja tietotaitoa. Salaojat voivat myös puuttua kokonaan tai ne on asennettu puutteellisesti.

Pisaron on kotimainen maanrakennusalan perheyritys. Vuonna 2015 päätimme keskittyä omakotitalojen sadevesien hallintaan, sillä etenkin vanhempien kiinteistöjen kosteus- ja homeongelmat alkoivat tulemaan yhä useammin vastaan asiakasrajapinnassamme. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan valtaosa kiinteistöjen sisäilma- ja kosteusvaurioista johtuu puutteellisista salaoja- ja sadevesijärjestelmistä.

Pisaron on nykyään valtakunnallinen toimija ja johtava salaojasaneerauksiin erikoistunut asiantuntijayritys Suomessa. Tälle hetkellä yrityksemme työllistää n. 70 iloista ja palvelualtista maanrakennusalan ammattilaista. Yrityksemme arvot ovat luottamus, välittäminen sekä rakentava yhteistyö. Nämä arvot ohjaavat yrityksemme kaikkea toimintaa ja teemme kaikkemme, että se näkyy myös odotukset ylittävänä asiakaskokemuksena.

VALIKKO