Tilaa maksuton kartoitus
Pyydä tarjous

Hulevesien hallinta

Hulevesiksi kutsutaan kaikkia rakennetuilta alueilta pois johdettavia sade- ja sulamisvesiä. Omakotitalojen kohdalla kyse voi olla katolta valuneesta vedestä tai lumien sulamisen jälkeen pihaan jääneistä vesimassoista. Katolta tulevat sadevedet tulisi aina johtaa pois rakennuksen välittömästä läheisyydestä esimerkiksi läheiseen ojaan tai kunnalliseen hulevesijärjestelmään.

Hulevesien hallinta ja johtaminen on usein puutteellisella tasolla

Etenkin vanhemmissa omakotitaloissa sade- eli hulevesien hallinnassa ja johtamisessa on usein puutteita. Katolta tulevat sadevedet tulisi aina johtaa pois rakennuksen välittömästä läheisyydestä esimerkiksi lähistöllä sijaitsevaan ojaan tai kunnalliseen hulevesijärjestelmään.

Kiinteistön liittäminen kunnalliseen hulevesiverkostoon on aina luvanvaraista toimintaa ja yrityksemme huolehtii lupaprosessin asiakkaan puolesta. Hulevesijärjestelmät ja hulevesien hallintaan liittyvät asiat kannattaakin jättää osaavan asiantuntijan huoleksi. Pisaronilla on kokemusta asianmukaisesta hulevesien hallinnasta ja hulevesien johtamisesta.

Tiedätkö, missä tilassa kiinteistösi hulevesien hallinta on?

Mikäli olet epävarma siitä, onko kiinteistösi hulevesien hallinta, hulevesien johtaminen tai nykyinen hulevesijärjestelmä riittävällä tasolla, voit pyytää asiantuntijan paikalle tarkistamaan asian maksuttoman kartoituskäynnin merkeissä.

Jos hulevesien johtamisessa ja hallinnassa ilmenee puutteita, teemme mielellämme ratkaisuehdotuksen ja kustannusarvion mahdollisista toimenpiteistä tai remontista. Tämä ei kuitenkaan vielä sido sinua mihinkään. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Tilaa maksuton kartoitus

 

 

Pyydä tarjous

 

VALIKKO